OBS! I andelspriset på NYA ANDELSHÄSTAR TILL SALU ingår normalt även moms, som dock återfås efter ca 2-3 månader. Första gången man skickar ett köpanbud till Easy KB, så måste man även bifoga en underskriven fullmakt i original till Bolagsverket!
TILL SALU

T-001


Just nu
6 029
andelsägare.

NYA ANDELSHÄSTAR

T-104

Easy KBs hästmarknad för blivande andelshästar...

  (Om samtliga andelar tecknas, så bildas en ny andelsgrupp runt hästen!)  
Hemmabana Säljbud (1/20)
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
CEMMA T.T. sto-17
e Broadway Hall u Cebba T.T. e Dream Vacation
Bana: Kalmar Tränare: Fredrik Persson
Gäller tom 2018-09-30 7 500 kr

15 st. kvar
UNIKT TILLFÄLLE!!!!

TÄVLINGSRÄTTEN FRAM TILL SISTA DECEMBER 2024.

Pappa är Broadway Hall, som endast startade som tvååring och som vann i alla sina nio starter, har i aveln varit ytterst lyckosam med över 100 avkommor som tjänat över 100 000 USD. Tre av dessa är till och med dollarmiljonärer.
Cebba T.T.s (264300 kr 4-5-6) avkommor har att brås på. Mormor Marcon Lady (1,8 milj) har lämnat bla Chimall T.T. (2,4 milj) och Caliber T.T. (1,6 milj) och Cingvar T.T. (487000 kr).

Cemma T.T. är en mycket ståtlig harmonisk klok dam som tränas kontinuerligt för framtida stora mål. Hon har underbar utstrålning, korrekt benställning och en guldkantad stamtavla, som lämnat flera miljonärer.

Cemma T.T. kommer att anmälas till alla årgångslopp. Dessutom är hon uppfödd här på gården liksom Chimall T.T.(2,4 milj), Caliber T.T.(1,6 milj), Elliott Coger (1,2 milj), Giant Coger (880000kr)m.fl.

Cemma T.T. kommer tränas av Fredrik Persson.

TÄVLINGSRÄTTEN i Cemma T.T. säljs i 20 andelar. Varje andel kostar 7 000 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB

Månadskostnad uppskattad till ca 700 kr i månaden per andel.

För mer information ring:

Fredrik Persson 0733-54 74 86
mail till: fredrik@fredrikpersson.com


Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
OSKAR OF SAND Hingst -17
e Super Photo Kosmos u Frillan Filiokus e Malabar Circle Ås
Bana: Solvalla Tränare: Magnus Lillieborg
Gäller tom 2019-01-31 5 000 kr

12 st. kvar
Solvallatränaren Magnus Lillieborg står bakom försäljningen av den ettårige hingsten Oskar Of Sand efter Super Photo Kosmos och Frillan Filiokus.

Mamman Frillan Filiokustillhörde landets bästa ston i flera år och travade in över 2,4 miljoner kronor. Hennes första avkomma Queen Of Sand har travat 1.13,7 och sprungit in över 500 000 kronor! Dessvärre har både hennes andra och tredje avkomma dött innan inkörningen. Oskar Of Sand är Frillan Filiokus första hingst i aveln.
Oskar Of Sand är under inkörning hos Magnus Lillieborg.
- Den här hästen tror jag mycket på.
Han är uppfödd hos Camilla Jonasson i Slöinge som har stora och mycket fina betesmarker. Mamman Frillan Filiokus var en topphäst och hennes första hingst i aveln är såklart väldigt intressant. Oskar visar ett fint temperament och han springer väldigt elegant.

Oskar Of Sand säljes i 20 andelar, och kommer att administreras av Easy KB.

Pris per andel (1/20) 5 000 kr (ingen moms)

Uppskattad driftskostnad ca 700:-/andel och månad.

Andelsgruppen är beräknad att starta upp 1 december.

För mer information kontakta Magnus Lillieborg 070-47 33 562
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Fullblod (Galopp)
MUKHAATER Valack -15
e Bahamian Bounty u Dame Shirley e Haafhd
Bana: Bro Park Tränare: Annika Sjökvist
Gäller tom 2018-01-31 4 500 kr

6 st. kvar
Andelshäst - nyimporterad starthästen Mukhaater

Vi har precis dragit igång ett andels lag med 20 andelar, av denna mycket spännande häst, Mukhaater (GB). Häng med du också!

Kul gemenskap
Det kommer alltså att bli ett stort ägargäng som även kommer att ha sitt fokus på att hitta på roliga saker runt omkring galopphästarna, såsom hästägarträffar i stallet, middagar, restaurangbesök, kankse resor med galoppanknytning och stuteribesök. Givetvis kommer ni att mötas på galoppbanorna där ni kan äta något gott tillsammans och heja på er fina häst! Ni behöver inte känna någon i stallet sedan tidigare utan kommer via det gemensamma ägandet att lära känna många nya vänner.

Treårige Mukhaater köptes nyligen in till stallet för att bli stallets nya andelshäst. Jag ropade in honom på Tattersalls Autumn Horse In Training Sale 2018 i som äger rum i Newmarket i England 29-31 oktober. Han ägdes tidigare av välkända storhästägarna Shadwell. De hade köpt honom som åring för 115000 guineas vilket motsvarar en bra bit över en miljon svenska kronor. Shadwell vill bara behålla hästar av yttersta eliten i England, där konkurrensen är väldigt hård så därför kan man ibland ha tur och hitta så fina hästar som Mukhaater som brukar hävda sig mycket väl här i Sverige.

Mukhaater är en trevlig och cool kille, han är vacker, otroligt snäll, korrekt exteriör och rör sig bra. Han har redan gått två mycket imponerande snabbjobb sedan han kom in i min träning. Sedan gjorde jag dock en missbedömning och tog ut honom på Bro Park i december, i ett lopp över 2100 meter, han startade som storfavorit men visade tydligt att distansen var för lång på den tunga banan och tappade positoner i mål, förövrigt skötte han sig strålande och såg väldigt fin ut. I fortsättningen kommer vi inrikta oss på kortare distanser, pappan Bahamian Bounty är en säker förvärvare av toppsprinters.

Mukhateer har startat fem gånger och har ett engelskt handikapptal på 70, vilket motsvarar 75 i svenskt handikapp. Han är som sagt mycket lovande och har massor kvar att ge då han är så sparsamt startad.

Alla ska ha råd med egen häst
Tanken är att alla skall ha råd att vara med och det är även den perfekta julklappen eller presenten att ge bort till den som har allt. Det ger en fantastisk upplevelse och spänning att följa sin egen galopphäst tillsammans med de andra delägarna. Ta gärna med kompisar, grannar och vänner i ett delägarskap – ett kul sätt att umgås runt en gemensam upplevelse!
Jag har fått mycket goda referenser från andra hästägare som är andelsägare via Easy KB. De sköter det administrativa, fakturerar och betalar ut prispengar på bästa sätt. Easy KB är störst på marknaden inom andelshästar.
Månadskostanden kommer ligga på runt 800 kronor / andel.

Med vänliga hälsningar Annika Sjökvist, galopptränare på Bro Park


Kontaktuppgifter:

Annika Sjökvist, Stall 3 på Bro Park
Telefon: 0736-806522
Email:sjokvistannika@gmail.com
Hemsida: www.aspracing.net

På facebook kan ni följa oss på gilla sidan
A.S.P Racing - Galopptränare Annika Sjökvist
---------------------------------------------------------------------------------
Adress:
Annika Sjökvist
Kvarnnibble Gårdsväg 7
197 93 Bro

Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
LANCELOT LADAY Hingst-17
e Panne De Moteur u Double Baileys e Andover Hall
Bana: Solvalla Tränare: Dennis Palmqvist
Gäller tom 2018-03-01 3 500 kr

15 st. kvar
Lancelot Laday har en fantastiskt fin exteriör. Pappan Panne De Moteur är ny i aveln. Han vann flera stora lopp och har bland annat en andraplats i Elitloppet på sitt cv efter att ha vunnit sitt försök. Han har en segerprocent på 45% och han tjänade drygt 8,7 miljoner kronor. Mamma Double Baileys har redan lämnat vinnarhästar, med Beebop Laday i spetsen med rekordet 12,2 och nästan 800.000 kr i prispengar.

Lancelot Laday är inkörd och sköter uppträningen på ett mycket bra sätt. Månadskostnaden kommer att bli ca 700 kr för en 20-del.

För ytterligare information om hästen ring.
Dennis Palmqvist 070-9174305
Rebecca Dahlén 070-5755679
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Kallblod (Trav)
DIESEL DIVA Sto -17
e Bork Odin u Fax Maja K.R. e Järvsöfaks
Bana: Solvalla Tränare: Palmqvist & Dahlén
Gäller tom 2019-03-31 6 000 kr

16 st. kvar
Diesel Diva har varit i proffsträning sedan april förra året. Hon tränar väldigt lovande och hon har varit helt skadefri, här finns stora förväntningar!! Första målet är att köra premielopp innan sommaren. Hästen är i proffsträning nu hos Andre von Dabrowski i Skåne.

Den 1 april flyttas hon upp till Dennis Palmqvist & Rebecca Dahlen / Solvalla, som skördar fina framgångar. Fadern Bork Odin med Järvsöfaks som morfar har bl.a. lämna stokriterievinnaren Myrs Hera. För mer info, gå in på facebooksidan, Diesel Diva.

Pris: 6 000 kr / andel (ingen moms). Vi siktar på att starta
upp andelsgruppen den 1 april 2019.

Patrik Sandsten (073-987 4884)

Förtryckt
Köpanbud
      
     
Kallblod (Trav)
GULI ARON Hingst -17
e Bork Odin u Guli Terna e Sjefen
Bana: Hagmyren Tränare: Jan-Olov Persson
Gäller tom 2019-01-31 5 000 kr

16 st. kvar
1-åriga kallblodet Guli Aron är en rättställd och korrekt häst som är under uppträning hos Sveriges kallblodsdominant Jan-Olov Persson. Guli Aron har ett lätt trav, med fint temperament och ser ut att bli en tidig individ.
Pappa är Bork Odin har bl.a. lämnat avelsgodkände hingsten Smedheim Solan som fortsatt även tävlar och hittills tjänat drygt 3,5 miljoner kronor.
Mamma är Guli Terna som är efter Sjefen som bl.a. vann Svenskt Kallblodsderby på sin tid.

Uppskattad månadskostnad ca 750 kr/andel

Guli Aron säljs i 20 andelar för 5 000 kr per andel (ej moms) och kommer att administreras av Easy KB

Vi siktar på att starta upp andelsgruppen den 1 januari 2019

För mer information ring Guli Arons tränare Jan-Olov Persson tel: 070-622 00 11
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
UNIVERSE BROLINE Sto-16
e Classic Photo u Starlight e Spotlite Lobell
Bana: Mantorp Tränare: Oskar Svanberg
Gäller tom 2019-02-28 6 000 kr

10 st. kvar
Fader är Classic Photo som är far till årets vinnare av Elitloppet och Olympiatravet Ringostar Treb. I Sverige har vi också Mosaique Face och det är en bevisat bra hingst som fått Avkommebedömningen God förärvning avelsvärderingsnämnden redan innan Ringostar intog Sverige.

Modern Starlight tjänade över 2 miljoner kronor och vann 15 lopp.
Som treåring vann hon 5 lopp och var tvåa i den största löpningen för ston Svenskt Kriterieoaks.
Hon tillhörde årgångstoppen även som fyraåring.
Hon har lämnat bra i aveln såhär långt, samtliga avkommor har kommit till start och 3 har tjänat över 400 000 kronor med Lazer Broline som närmar sig miljonen intjänat. Spotlite Lobell har som morfar lämnat 43 miljonärer.

Universe Broline är en lätt typ vilket Broline tycker känns väldigt spännande då de tidigare avkommorna varit lite för grova i typen. Det gör såklart att hon känns extra spännande.

Hennes bra vinklar och hennes fantastiska utstrålning var det jag föll för. Hon är inte så stor men det lyser klass och självförtroende om henne.
Hemma är hon en väldigt trevlig häst som dock har lite bestämda åsikter emellanåt, en stark personlighet. Att köra är hon den finaste hästen i stallet inkluderat de äldre hästarna, rör sig fantastiskt fint och lyder minsta kommando. Hon tränar bra och det är en häst jag tror mycket på.

Universe Broline säljes i 20 andelar, och kommer att administreras av Easy KB.

Pris per andel (1/20) 6000 kr (ingen moms)
Uppskattad driftskostnad ca 700:-/andel och månad.

Video Universe BrolineÄr du intresserad av att köpa fyra andelar eller fler, hör av dig till Oskar Svanberg för rabatterat pris.

För mer information om Universe Broline
Tränare Oskar Svanberg 070-577 74 16, svanbergoskar@gmail.com, www.oskarsvanberg.se
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
CIGARS EAGLE OWL Sto-17
e Brad de Veluwe u Closebutnocigar e Cigar Bar
Bana: Romme Tränare: Joakim Elfving
Gäller tom 2018-12-31 2 000 kr
(1/100)

80 st. kvar
I samarbete med Leksands IF har Rommetränaren Joakim Elfving spännande Cigars Eagle Owl till försäljning. Det är ett 1-årigt sto med riktigt fin exteriör
Där 10% av prispengarna som Cigars Eagle Owl springer in skall gå till Leksands IF's ungdomsverksamhet
Pappan Brad de Veluwe var en unghäststjärna av rang under sin tävlingskarriär med segrar ibland annat i E3, Sprintermästaren, Europaderbyt och en rad större lopp. Han tjänade totalt över 10 miljoner kronor och vann 23 av sina 38 starter i karriären.

Joakim Elfving om Cigars Eagle Owl: ”Hon är en korrekt och fin modell med bra storlek. Hon är samarbetsvillig och talangfull, en häst det ska bli väldigt roligt att träna. Det känns toppen att hon är efter Brad de Veluwe som har fantastiska resultat och en fin stam. Vem har glömt när han dundrade runt i Sprintermästaren på 1.09,7 Vi tränade även mamman Closebutnocigar. Hon vann lopp hos oss och gjorde sällan ett dåligt lopp”.

Cigars Eagle Owl säljs i 100 andelar.

Varje andel kostar 2 000 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB

Månadskostnad uppskattad till ca 170 kr i månaden per andel.

För mer information om Cigars Eagle Owl,
ring: Joakim Elfving 073-671 15 36


Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
FAKE NEWS hingst-17
e Joke Face u Prowess Kronos e Andover Hall
Bana: Solvalla Tränare: Reijo Liljendahl
Gäller tom 2019-01-31 30 000 kr

10 st. kvar
Fake News är inkörd och under uppträning, och för dagen hos Ville Karhulahti. Körs 5 dagar i veckan ca 2 km. Har lätt och fin gång, och rör sig bra. Är mycket lätt att jobba med, snäll och trevlig häst.

Fake News har en mycket bra moderstam, med mor Prowness Kronos som är u. Glide About som lämnat flera avkommor som tjänat över 2 mkr. För att nämna några: Jacky Glide, Oliver Kronos, Treasure Kronos samt Very Kronos över 1 mkr.

Joke Face har även startat bra som avelshingst med många bra avkommor.

Fake News säljs i i 20 andelar. Varje andel kostar 30 000 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB

Månadskostnad uppskattad till ca 800 kr i månaden per andel.

För mer information ring: Ville Karhulahti 070-685 46 69 eller Reijo Liljendahl 070-655 60 55
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
T.WALL's KASTOR
e Brad de Veluwe Hingst -17 u Maxi Kimberley e Malabar Man
Bana: Jägersro Tränare: Joakim Lövgren
Gäller tom 2018-11-30 8 000 kr

8 st. kvar
Stall Grönvik Racing - Easy presenterar en ny spännande unghingst i träning hos Jocke Lövgren.

T.Wall's Kastor delas upp i 20 andelar, pris per andel är 8.000 kr (ingen moms).
Vi kör igång den 1 november - först till kvarn..., 5 andelar är redan bokade!

Video T.Wall's Kastor


För mer info, ring Lasse 070-561 2376
eller Joakim 070-884 4798>/b>

Förtryckt
Köpanbud
      
     
Kallblod (Trav)
Breedly.com
ÖNNES HEIMER Hingst-17
e Smedheim Solan u Önnes Lova e Järvsöfaks
Bana: Gävle Tränare: Oskar Kylin Blom
Gäller tom 2018-11-30 2 000 kr

10 st. kvar
Önnes Heimer är stor och reslig häst, som är under inkörning, och satt i vagn. Känns som rätt sort kallblod säger Oskar.

Smedheim Solan har verkat två i aveln. Har sprunget in 3,5 mkr och ett rekord på 21,6am.

Önnes Lova har Järvsöfaks som far, och mormor är Vål Loma e. Lome Kongen.

Önnes Heimer är Önnes Lovas andra avkomma.

Upplägget är att vi säljer Önnes Heimer i 10 andelar. Vilket gör att man tecknar sig för minst två andelar. (4 000 kr)

Önnes Heimer kommer att administreras av Easy KB.

Pris per 2 andelar (2/20) 4 000 kr (OBS!min 2 andelar)

Uppskattad driftskostnad ca 1 300:-/ för 2 st. andelar och månad.

För mer information: Oskar Kylin Blom 0730-93 25 74

Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
DON'T BE WEAK Valack-16
e Zola Boko u Peccadillo e Viking Kronos
Bana: Solvalla Tränare: Björn Röcklinger
Gäller tom 2018-11-30 5 000 kr

15 st. kvar
Don't be Weak är Peccadillos andra avkomma. Peccadillos första avkomma Don't be Shy har börjat sin tävlingskarriär starkt, med två vinster och en andra plats på tre starter, och prissumma på 140 000 kr och rek. 15,1am.

Hingsten Zola Boko lämnar fina starthästar.

Don't be Weak är i full träning, och sköter sin träning på bästa sätt.

Don't be Weak säljs i 20 andelar. Varje andel kostar 5 000 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB

Månadskostnad uppskattad till ca 750 kr i månaden per andel.

För mer information ring:

Björn Röcklinger 070-710 81 53
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
HAVBERGS CLASSIC Hingst-17
e Classic Photo u Havergs Mimi e Skogans Orlov
Bana: Halmstad Tränare: Johan Untersteiner
Gäller tom 2019-01-31 6 250 kr

9 st. kvar
Havbergs Classic är Havbergs Mimis första avkomma. Havbergs Mimi var ett mycket bra tävlingshäst, och många fina segrar i V75 bland annat. Havbergs Mimi har rekordet 11.5ak och insprungna prispengar på nästan 1,2 mkr.

Havbergs Classic kommer att gå i träning hos Johan Untersteiner, som har besiktat hästen, och ger ett gott omdöme om Havbergs Classic. Är inkörd och ses för vagn.

Classic Photo behöver ingen närmare presentation, har bland annat lämnat Elitloppsvinnare 2018 Ringo Star Treb.

Havbergs Classic säljs i i 20 andelar. Varje andel kostar 6 250 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB.

Månadskostnad uppskattad till ca 800 kr i månaden per andel.

För mer information ring: Johan Untersteiner 0709-10 58 06 eller uppfödaren Sören Bertilsson 0411- 211 690 mobil 070-585 75 66
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
BOTTNAS GOUVERNEUR Val-16
e Dream Vacation u Bottnas Amulette e Look de Star
Bana: Solvalla Tränare: Claes Sjöström
Gäller tom 2018-12-31 11 000 kr

15 st. kvar
Bottnas Gouverneur är en stilig 2-åring som ligger fint i fas träningsmässigt. Han har som snabbast tränat 1.23/1640m i fin stil hemma på gården. Siktet är inställt på start i vår.

Modern Bottnas Amulette visade fin talang men kom tyvärr aldrig till start pga skada. Gouverneur är hennes andra avkomma och ett år äldre systern Bottnas Facette har inlett fint med en tredjeplats på 3 starter. Amulette är i sin tur syster med halvmiljonären Pasco Frontline.

Fadern Dream Vacation tävlade i tuffaste konkurrens borta i USA och placerade sig i flera klassiska årgångsfinaler innan aveln tog vid. Han lämnar rejäla tävlingshästar och i topp-tre hittar vi välkända namn som Alvena Pele 3,6 milj, Riff Kronos 2,8 milj, Trustworthy Ås 2,7 milj.

Bottnas Gouverneur säljes genom Easy KB i 20 andelar á 11 000 kr. Priset gäller från 1/1 2019. Månadskostnaden landar på ca 800 kr.

Pris per andel (1/20) 11.000:- (ingen moms), priset gället tom. 1/1 2019!

Mer info ring Claes: 070-586 9938
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
QVANTING INDIKA Hingst-17
e One Too Many u Night Queen Indika e Turbo Thrust
Bana: Solvalla Tränare: Claes Sjöström
Gäller tom 2019-01-31 5 000 kr

15 st. kvar
Qvanting Indika är en avkomma till Night Queen Indika som tjänade drygt 1 miljon kronor och satte rekordet 1.12,3ak. Hon har sex registrerade avkommor där On Stage Indika är den främsta med trygt 220 000 kr intjänat och rekordet 1.12,2ak.

Fadern är unghästtoppen One Too Many. Han kommer ur en förnäm syskonskara och delar det fina släktskapet med bl a. Never Again 1,3 milj samt Intoxicated 4,6 milj. Som tävlingshäst vann One Too Many 10 av sina 20 framträdanden. Främsta triumfen kom i Breeders Crown för 3 åringar men värt att nämna är även andraplatsen i Svenskt Travkriterium. One Too Manys första kull i aveln föddes 2015 och dessa har inlett starkt med Kriterietrean Address Book 1,3 milj kronor i toppen.

Qvanting Indika är inkörd. Han är spänstig, fin och sköter sig kanon.

Qvanting Indika säljes genom Easy KB i 20 andelar á 5 000 kr.
Priset gäller tom 1/1 2019. Månadskostnaden landar på ca 800 kr.

Kontakta Claes för mer information på mobil nr +46705-86 99 38.
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Breedly.com
BANDIT VENDIL Hingst-17
e Raja Mirchi u Nikoline Emm e Spotlite Lobell
Bana: Gävle Tränare: Oskar Kylin Blom
Gäller tom 2018-12-31 7 500 kr

14 st. kvar
Bandit Vendil är en stor och rejäl fuxhingst som är inkörd och som nu är under uppträning i mitt stall på Gävletravet. Han är snäll att hantera och han beter sig förnuftigt säger Oskar Kylin Blom.

Länk till film på Bandit Vendil
Video Bandit Vendil


Bandit Vendil är andra avkomman till Nikoline Emm som själv vann 9 lopp på 77 starter och tog rekordet 13,8. Första avkomman född -16 e. Yarrah Boko har gått gdk premielopp och rapporteras göra allting rätt. Nikoline Emm har ett mycket fint temperament och lade aldrig bort någon onödig energi innan lopp. Det gick inte att köra fort med henne förrän starten gick. Då visste hon vad som gällde. Hennes fina psyke verkar nedärvas till avkommorna som är mycket fina och trygga individer.

Pappa är efterfrågade avelshingsten Raja Mirchi som lämnat en mängd miljonärer, bl.a. den 9-faldiga miljonären Cyber Line

Upplägget med Bandit Vendil är att han säljs i 20 andelar för 7.500 kr st.

Bandit Vendil kommer att administreras av Easy KB .

Uppskattad driftkostnad per andel fr o m 190101 är ca 650-700 kr per andel.

För mer information om hästen svarar Oskar Kylin Blom, 0730-93 25 74
Alternativt hästens uppfödare Annika Björklund, 0730-488 798


Förtryckt
Köpanbud
      
     
Kallblod (Trav)
Breedly.com
ESKILS JOKER Hingst-17
e Joker Elden u Sundbo Smaragd e Järvsöfaks
Bana: Hagmyren Tränare: Nicklas Torstemo
Gäller tom 2018-12-31 2 000 kr

14 st. kvar
Pappan Joker Elden är efter elithingsten Lome Elden och sprang in 2,8 miljoner kr. Han blev Norgesmester 2012 före bland andra Bork Odin. Fyraårige Stumne Fyr är vinstrikaste avkomman hittills med sju segrar och 225’ insprunget.

Mamman Sundbo Smaragd kommer från en framgångsrik moderslinje som lämnat bland annat Rolex K (2,7 milj.), Truls K (1,1 milj.), Pålex K (2,4 milj.), Bodbäckssiv (1,3 milj.) och Vestpol Gladiator (770’).

Eskils Joker är Smaragds första avkomma och han kördes in redan i mars och har nu tränats kontinuerligt sedan 1 oktober.

Niclas Torstemo är en ung, talangfull tränare som redan plockat fram sexårige elithästen Pydin (1,7 milj.). Han har sin gård strax utanför Hudiksvall.

Eskils Joker säljs i 20 andelar. Varje andel kostar 2 000 kr (ingen moms) och administreras av Easy KB

Månadskostnad uppskattad till ca 650 kr i månaden per andel.

För mer information ring:

Niclas Torstemo 070-663 24 38Förtryckt
Köpanbud
      
     
Kallblod (Trav)
Andelspaket Team Nicklas Westerholm 2019

Bana: Romme Tränare: Nicklas Westerholm
Gäller tom 2018-12-31 7 000 kr

20 st. kvar
Andelspaket omfattande 2 hästar fördelade på 20 andelar.

Väskinge Räser Hingst-17 e. Hellin Faxen u. Moeirahna

Väskinge Helmi Sto-17 e. Hellin Faxen u. Mia Mollyn

Väskinge Räser och Väskinge Helmi är handplockade av Nicklas Westerholm, och håller nu på att köras in med goda framgångar.


Andelspaketet säljs i 20 andelar och administreras av EASY KB.

Pris per andel 7 000 kr (ingen moms).

Uppskattad driftskostnad ca 1 700:-/andel och månad.

För mer information: Nicklas Westerholm 072-742 69 64
Förtryckt
Köpanbud
      
     
Varmblod (Trav)
Andelspaket Team Westholm 2018

Bana: Romme Tränare: Jörgen Westholm
Gäller tom 2018-12-31 23 400 kr

5 st. kvar
Andelspaket omfattande 2 hästar fördelade på 20 andelar.

Global Amazon Sto-16 e. Uniclove u. Global Legacy

Börge Kosing Hingst-16 e. Make IT Happen u. Glittra C.D.Andelspaketet säljs i 20 andelar och administreras av EASY KB.

Pris per andel 23 400 kr (ingen moms).

Uppskattad driftskostnad 1 600:-/andel och månad.

För mer information: Jörgen Westholm 070-342 64 14

Förtryckt
Köpanbud

ANDELSMARKNAD (Easyhästar)

T-101

Big Hurt Tränare, Jim Oscarsson (Solvalla)
Tin Gnist Tränare, Olle Alsén (Gävle)
Linus Wibb Tränare, Ulf Stenströmer (Axevalla)
Ninja Nalan Tränare, Nathalie Örtlund (Romme)
Riverside Drive Tränare, Mimmi Elfstrand (Axevalla)
Rock Me Tränare, Mimmi Elfstrand (Axevalla)
All For One Tränare, Peter G Norman (Solvalla)
Star Advisor Joli Tränare, Sofia Aronsson (Axevalla)
Water Puddle Tränare, André Eklundh (Åby)
NINETY BULLETS Tränare, Roy Arne Kvisla (Bro Park(g))
AFAAL Tränare, Roy Arne Kvisla (Bro Park(g))
Västerbo Gerrard Tränare, Björn Röcklinger (Solvalla)
Missya Degato Tränare, Henrik Svensson (Bergsåker)
Nygårds Josefin Tränare, Jan-Olov Persson (Hagmyren)
Doris Palema Tränare, Sofia Aronsson (Axevalla)
Le Boheme Tränare, Jörgen Westholm (Romme)
Puycheric Wine Tränare, Peter Untersteiner (Halmstad)
Yrsa Brick Tränare, Rolf Johansson (Axevalla)
RELIABLE GUZZ Tränare, Patrick Wahl (Bana)
Höstbo Sune Tränare, Jan-Olov Åberg (Bollnäs)
Sikvelands Stjerna Tränare, Jan-Olov Åberg (Bollnäs)
Mr Big Sox Tränare, Jim Oscarsson (Solvalla)
Alfas Lucky Charm Tränare, Magnus Lillieborg (Solvalla)
Sola af Sola Tränare, Oskar Kylin Blom (Gävle)
Legoholm Zon Tränare, Sofia Aronsson (Axevalla)
Bearicecream Tränare, Mimmi Elfstrand (Axevalla)
Zenita Kronos Tränare, Oskar Kylin Blom (Gävle)
Carlos Krios Tränare, Sören Lennartson (Umåker)
Counterfeightr Tränare, Marcus Lindgren (Halmstad)
Global Brexit Tränare, Daniel Wäjersten (Bergsåker)
SHEPHERD GATE Tränare, Madeleine Smith (Bro Park(g))
Lykkje Siri Tränare, Oskar Kylin Blom (Gävle)
Andelspaket Tränare, Jörgen Westholm (Romme)
Hold the Line Tränare, Sofia Aronsson (Axevalla)
Timetopaythepipe Tränare, Lars-Åke Söderholm (Eskilstuna)
Muscle Energy Tränare, Marcus Lindgren (Halmstad)
Clarie di Quattro Tränare, Marcus Lindgren (Halmstad)
Scarlet's Khaleesi Tränare, Jörgen Westholm (Romme)
CECE BEAUTIFUL Tränare, Ellinor Rasmusson (Jägersro(G))
HALLDORSSON Tränare, Madeleine Smith (Bro Park(g))
O.M.Dont Cry Tränare, Nicklas Westerholm (Färjestad)
Fidde Loss Tränare, Anders Svanstedt (Axevalla)
AMERICAN EAGLE Tränare, Julian McLaren (Bro Park(g))
Laurentius Allegra Tränare, Jörgen Westholm (Romme)
My Red Love Tränare, Henrik Svensson (Bergsåker)
Sara Hall Tränare, Claes Sjöström (Solvalla)
Sunes Sommar Tränare, Elisabeth Sandin (Axevalla)
Hombre D Tränare, Oskar Kylin Blom (Gävle)
RUBY STARLIGHT Tränare, Ellinor Rasmusson (Jägersro(G))
Höwings Zora Tränare, Oskar Kylin Blom (Gävle)
(se flera Easyhästar)

Kontaktinformation


Easy KB (916616-7271)
Postadress:  Box 305,  S-751 05  UPPSALA SWEDEN 

Telefon: 018-124004 (9 - 16)
Telefax: 018-126004
E-post: info@easykb.se
Besöksadress:  Knivstagatan 8   UPPSALA  

© 1987 - 2019 Svenska Andelshästar AB
Sidan skapades på 0.05788 sekunder.